Semester !!!

Allmänt / Permalink / 7
Nu här jag semester ! 
Det ska bli helt underbart. 
Jag började min semester med en välförtjänt Cigg.
Tänk nu har jag varit rökfri i snart sex år.
 
 
Jag har haft vansinnigt mycket att göra på mitt nya jobb så jag har varken hunnit eller orkat blogga.
Men jag saknar er underbara människor.
Kramar i miljoner / Jane
 
#1 - - Millans Värld:

Ha en skön semester!
Kram

#2 - - fialia:

Hallå där, min semester börjar om fyra veckor o då blir det Calpe i Spanien.
ha et så bra. Fia

#3 - - kort:

GRATTIS, hipp hipp HURRA på din födelsedag =) Här kommer sången, ja må du leva
......♪♫•*¨*•.¸¸♥¸¸.•*¨*•♫♪♪♫•*¨ massor av grattiskramar till dig min älskade syster ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

#4 - - ergo sum:

Hej du :)) Fint att se dig! Hoppas du hade en bra semester! Kram

#5 - - PaulaHelenas:

Härligt med semester!
Ha en underbar semester!

Kram på dej <3

#6 - - Annorlunda:

Mitt namn är Mia, och jag är född 1970, bor i ett hus på landet tillsammans med min man, våra barn, våra hundar m.m. Jag driver en blogg om psykisk ohälsa.


Min blogg skiljer sig från andra bloggar inom ämnet genom att jag på ett öppet och ärligt sätt berättar om psykiska svårigheter utan att läsningen blir allt för tung och ledsam.Vill gärna blogga om det här!Jag med Aspergers syndrom, Autism, utvecklingstöning osv.Jag har kämpat med mitt dåliga mående i hela livet och kommer förmodligen tampas med det så länge jag lever. Men i dag hanterar jag det på ett bättre sätt än jag någonsin gjort tidigare.
Tyvärr tar inte mina motgångar slut där. Utan 2003 dog min mamma.Mammas död kom väldigt plötsligt och helt utan förvarning vilket försatte hela vår familj i chock och sorg som är väldigt svår att hantera. Jag har fortsatt att kämpa på så gått det går. Jag har svackor som kommer och går i bland mer och i bland mindre.Men jag kämpar fortfarande på. För jag har trots allt detta fortfarande livskraft kvar. Jag tänker inte ge upp!Jag försöker hålla en trivsam och positiv ton i livet trots att det är svårt.Men jag har mina guldkorn i min familj, mina hundar och mina intressen m.m.Bloggen handlar ju främst om mig och vad som händer i mitt liv, både positivt och negativt. Jag är alltid öppen och ärlig i bloggen.Jag skulle aldrig medvetet skriva någonting för att skada någon!Jag tjänar inte heller pengar på min blogg så allt ni läser är mina personliga åsikter.I min blogg skriver jag också mycket om attityder gentemot psykisk ohälsa och jag bloggar om psykiska olikheter för att minska tabun och sprida vetskapen om hur det är att leva med psykisk ohälsa.Jag vill att skammen som ligger i att vara psykiskt sjuk ska försvinna och det samma gäller alla fördomar som finns kring psykiska olikheter.

För kontakt:// mia2@home.se

#7 - - Eva`s blogg:

Jane hoppas allt är bra med dig o de dina :) o att ni hade det trevligt på Kreta :) gott nytt år till dig o familjen stor kram

Till top